100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Turnier 2.8 i 4x4 143PK
Bouwjaar 08.1982 - 12.1986

Draagarmen FORD SIERRA Turnier (BNC) 2.8 i 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw FORD SIERRA Turnier (BNC) 2.8 i 4x4

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD SIERRA Turnier (BNC), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Speling op draagarmrubbers

Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVODAEWOODAF.