100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Turnier 2.8 i 143PK
Bouwjaar 01.1987 - 02.1993

Draagarmen FORD SIERRA Turnier (BNG) 2.8 i

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. APK is voor uw eigen veiligheid. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Draagarmen bestellen voor uw FORD SIERRA Turnier (BNG) 2.8 i

Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVOPELLANCIA. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD SIERRA Turnier (BNG) past. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm.

Achterste draagarm inspecteren

Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.