100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Turnier 2.8 i 146PK
Bouwjaar 01.1987 - 02.1993

Draagarmen FORD SIERRA Turnier (BNG) 2.8 i

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. In de zomer schuren de draagarmen vaak. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD SIERRA Turnier (BNG) 2.8 i past.

Speling op draagarmrubbers

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Draagarmen bestellen voor uw FORD SIERRA Turnier (BNG)

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.