100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Turnier 2.8 i 4x4 146PK
Bouwjaar 01.1987 - 02.1993

Draagarmen FORD SIERRA Turnier (BNG) 2.8 i 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Je kunt bij ons betalen via overboeking, Creditcard en PayPal Het chassis moet aan het wiel vastzitten.

Draagarmen bestellen voor uw FORD SIERRA Turnier (BNG) 2.8 i 4x4

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD SIERRA Turnier (BNG) past. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek.

Achterste draagarm inspecteren

Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. De juiste wielstand is erg belangrijk.