100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS Coupé 2000 98PK
Bouwjaar 08-1973 - 02-1976

Draagarmen FORD TAUNUS Coupé (GBCK) 2000

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw FORD TAUNUS Coupé (GBCK) 2000

Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD TAUNUS Coupé (GBCK) komen.

Achterste draagarm inspecteren

Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Chassis-onderdelen verslijten snel. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.

Speling op draagarmrubbers

De arm bevat ook fuseekogels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELAUDISUBARU. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten.