WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS 2000 98PK
Bouwjaar 08-1973 - 02-1976

Draagarmen FORD TAUNUS (GBTK) 2000

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Je kunt bij ons betalen via iDeal, Creditcard en MisterCash De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Draagarmen bestellen voor uw FORD TAUNUS (GBTK) 2000

Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Speling op draagarmrubbers

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm.