WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS 1.6 88PK
Bouwjaar 08-1976 - 07-1979

Draagarmen FORD TAUNUS (GBTS, GBFS, CBTS) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw FORD TAUNUS (GBTS, GBFS, CBTS) 1.6

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD TAUNUS (GBTS, GBFS, CBTS) past. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen.

Achterste draagarm inspecteren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWMASERATICADILLAC. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer.