WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS 2.0 95PK
Bouwjaar 08-1976 - 07-1979

Draagarmen FORD TAUNUS (GBTS, GBFS, CBTS) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw FORD TAUNUS (GBTS, GBFS, CBTS) 2.0

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Elke FORD TAUNUS (GBTS, GBFS, CBTS) heeft een eigen VIN-nummer. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Speling op draagarmrubbers

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHECHEVROLETLOTUSSUZUKI. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers.