WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS Turnier 2.0 87PK
Bouwjaar 12-1975 - 07-1976

Draagarmen FORD TAUNUS Turnier (GBNS) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel.

Achterste draagarm inspecteren

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Draagarmen monteren op een auto.

Draagarmen bestellen voor uw FORD TAUNUS Turnier (GBNS) 2.0

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD TAUNUS Turnier (GBNS). Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..