WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS Turnier 2.0 95PK
Bouwjaar 08-1976 - 07-1979

Draagarmen FORD TAUNUS Turnier (GBNS) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Lucas, TRW, Jurid, ABS, Textar en Bendix Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit.

Speling op draagarmrubbers

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIROVERCITROENTOYOTA. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Draagarmen bestellen voor uw FORD TAUNUS Turnier (GBNS) 2.0

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD TAUNUS Turnier (GBNS) past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting.