WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TOURNEO CONNECT 1.8 16V 116PK
Bouwjaar 06-2002 - 12-2013

Draagarmen FORD TOURNEO CONNECT 1.8 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw FORD TOURNEO CONNECT 1.8 16V

Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGOLDSMOBILEPLYMOUTHFORD. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Elke FORD TOURNEO CONNECT heeft een eigen VIN-nummer.

Speling op draagarmrubbers

Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Achterste draagarm inspecteren

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.