100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TOURNEO CONNECT 1.8 TDCi 90PK
Bouwjaar 06-2002 - 12-2013

Draagarmen FORD TOURNEO CONNECT 1.8 TDCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD TOURNEO CONNECT 1.8 TDCi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Achterste draagarm inspecteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD TOURNEO CONNECT komen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium.

Draagarmen bestellen voor uw FORD

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.