100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TOURNEO CONNECT 1.8 TDCi /TDDi /DI 75PK
Bouwjaar 06.2002 - 12.2013

Draagarmen FORD TOURNEO CONNECT 1.8 TDCi /TDDi /DI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw FORD TOURNEO CONNECT 1.8 TDCi /TDDi /DI

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERLAMBORGHINIROVERSKODABEDFORD. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto.

Speling op draagarmrubbers

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Elke FORD TOURNEO CONNECT heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor.

Achterste draagarm inspecteren

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.