100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bus 2.0 TDCi 125PK
Bouwjaar 08.2002 - 05.2006

Draagarmen FORD TRANSIT Bus (FD_ _, FB_ _, FS_ _, FZ_ _, FC_ _) 2.0 TDCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber

Speling op draagarmrubbers

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD TRANSIT Bus (FD_ _, FB_ _, FS_ _, FZ_ _, FC_ _) 2.0 TDCi. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Wij controleren altijd bij de FORD TRANSIT Bus (FD_ _, FB_ _, FS_ _, FZ_ _, FC_ _) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, ABS, Pagid en Zimmermann Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIFORDMERCEDES-BENZLDV. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Draagarmen bestellen voor uw FORD

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.