100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT CONNECT 1.8 16V 116PK
Bouwjaar 06.2002 - 12.2013

Draagarmen FORD TRANSIT CONNECT (P65_, P70_, P80_) 1.8 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Elke FORD TRANSIT CONNECT (P65_, P70_, P80_) 1.8 16V heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD TRANSIT CONNECT (P65_, P70_, P80_).

Draagarmen bestellen voor uw FORD

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo In de zomer schuren de draagarmen vaak. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Achterste draagarm inspecteren

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.