100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT CONNECT 1.8 Di 75PK
Bouwjaar 06-2002 - 12-2013

Draagarmen FORD TRANSIT CONNECT (P65_, P70_, P80_) 1.8 Di

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Elke FORD TRANSIT CONNECT (P65_, P70_, P80_) 1.8 Di heeft een eigen VIN-nummer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Achterste draagarm inspecteren

De rubbers drogen dan uit. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Chassis-onderdelen verslijten snel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATDAIHATSUSMART. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers.

Draagarmen bestellen voor uw FORD TRANSIT CONNECT (P65_, P70_, P80_)

Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.