100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT CONNECT 1.8 TDCi 90PK
Bouwjaar 06-2002 - 12-2013

Draagarmen FORD TRANSIT CONNECT (P65_, P70_, P80_) 1.8 TDCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw FORD TRANSIT CONNECT (P65_, P70_, P80_) 1.8 TDCi

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Speling op draagarmrubbers

Wij controleren altijd bij de FORD TRANSIT CONNECT (P65_, P70_, P80_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten.

Achterste draagarm inspecteren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Je kunt bij ons betalen via overboeking