100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis 2.0 TDCi 125PK
Bouwjaar 08.2002 - 05.2006

Draagarmen FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 2.0 TDCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber

Draagarmen bestellen voor uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 2.0 TDCi

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIVW VOLKSWAGENALFA ROMEOBEDFORDLAND ROVER. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Speling op draagarmrubbers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) past. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, TRW, Bosch, Jurid, Rofren, Zimmermann, Bendix, Brembo, Pagid, ABS en ATE Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers.

Achterste draagarm inspecteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.