100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis 2.4 TDCi 137PK
Bouwjaar 03-2004 - 05-2006

Draagarmen FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 2.4 TDCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 2.4 TDCi

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUSMARTROVERJAGUAR. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Speling op draagarmrubbers

Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De arm bevat ook fuseekogels. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Achterste draagarm inspecteren

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past.