Draagarmen HONDA

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig.

Achterste draagarm inspecteren

Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Bosch, Lucas, Rofren, Pagid, TRW, ATE, Zimmermann, Bendix, Brembo en Textar

Bekijk ook alle honda draagarmen op RemOnderdelen.nl