WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD VII Tourer 2.0 155PK
Bouwjaar 04-2003 - 05-2008

Draagarmen HONDA ACCORD VII Tourer (CM, CN) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw HONDA ACCORD VII Tourer (CM, CN) 2.0

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Elke HONDA ACCORD VII Tourer (CM, CN) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDMAZDASKODAISUZUSAABBUICK. De arm bevat ook fuseekogels.

Achterste draagarm inspecteren

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De juiste wielstand is erg belangrijk. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Chassis-onderdelen verslijten snel.

Speling op draagarmrubbers

Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA past.