WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD VII Tourer 2.2 i-CTDi 140PK
Bouwjaar 01-2004 - 05-2008

Draagarmen HONDA ACCORD VII Tourer (CM, CN) 2.2 i-CTDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAHYUNDAILDV. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Draagarmen bestellen voor uw HONDA ACCORD VII Tourer (CM, CN) 2.2 i-CTDi

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Elke HONDA ACCORD VII Tourer (CM, CN) heeft een eigen VIN-nummer. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers.

Speling op draagarmrubbers

Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien.