WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD VII Tourer 2.4 190PK
Bouwjaar 04-2003 - 05-2008

Draagarmen HONDA ACCORD VII Tourer (CM, CN) 2.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDISMARTALFA ROMEO. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd.

Draagarmen bestellen voor uw HONDA ACCORD VII Tourer (CM, CN) 2.4

Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Elke HONDA ACCORD VII Tourer (CM, CN) heeft een eigen VIN-nummer. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber.

Speling op draagarmrubbers

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA komen. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast.