WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC IV Hatchback 1.5 i 16V 90PK
Bouwjaar 10-1988 - 09-1991

Draagarmen HONDA CIVIC IV Hatchback (EC, ED, EE) 1.5 i 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig.

Speling op draagarmrubbers

Je kunt bij ons betalen via MisterCash, overboeking en PayPal Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Draagarmen bestellen voor uw HONDA CIVIC IV Hatchback (EC, ED, EE) 1.5 i 16V

Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.