WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC IV Sedan 1.3 75PK
Bouwjaar 10-1987 - 12-1989

Draagarmen HONDA CIVIC IV Sedan (ED) 1.3

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA CIVIC IV Sedan (ED) 1.3 past.

Draagarmen bestellen voor uw HONDA CIVIC IV Sedan (ED)

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wij controleren altijd bij de HONDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het chassis moet aan het wiel vastzitten.

Speling op draagarmrubbers

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website.