WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC IV Sedan 1.5 i 16V 90PK
Bouwjaar 10-1987 - 09-1991

Draagarmen HONDA CIVIC IV Sedan (ED) 1.5 i 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Achterste draagarm inspecteren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA CIVIC IV Sedan (ED) 1.5 i 16V komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA CIVIC IV Sedan (ED) past. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.

Draagarmen bestellen voor uw HONDA

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons.