100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC VII Sedan 1.3 IMA 83PK
Bouwjaar 10-2003 - 09-2005

Draagarmen HONDA CIVIC VII Sedan (ES, ET) 1.3 IMA

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA CIVIC VII Sedan (ES, ET) 1.3 IMA komen. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd.

Draagarmen bestellen voor uw HONDA CIVIC VII Sedan (ES, ET)

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Speling op draagarmrubbers

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Wij controleren altijd bij de HONDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.