WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CRX II 1.6 i 16V 107PK
Bouwjaar 10-1987 - 12-1991

Draagarmen HONDA CRX II (ED, EE) 1.6 i 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDMINISAABVAUXHALL. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel.

Draagarmen bestellen voor uw HONDA CRX II (ED, EE) 1.6 i 16V

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Wij controleren altijd bij de HONDA CRX II (ED, EE) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Speling op draagarmrubbers

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier.