100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA INTEGRA Hatchback 1.5 86PK
Bouwjaar 10-1985 - 08-1989

Draagarmen HONDA INTEGRA Hatchback (DA) 1.5

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw HONDA INTEGRA Hatchback (DA) 1.5

Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Elke HONDA INTEGRA Hatchback (DA) heeft een eigen VIN-nummer. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Achterste draagarm inspecteren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Speling op draagarmrubbers

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.