WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA INTEGRA Hatchback 1.6 120PK
Bouwjaar 03-1986 - 08-1989

Draagarmen HONDA INTEGRA Hatchback (DA) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA INTEGRA Hatchback (DA) 1.6 komen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Achterste draagarm inspecteren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Draagarmen bestellen voor uw HONDA INTEGRA Hatchback (DA)

Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.