Draagarmen HYUNDAI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI past. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten.

Bekijk ook alle hyundai draagarmen op RemOnderdelen.nl