WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI COUPE 2.0 GLS 143PK
Bouwjaar 02-2003 - 08-2009

Draagarmen HYUNDAI COUPE (GK) 2.0 GLS

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI COUPE (GK) 2.0 GLS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDABMWMINITOYOTA. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd.

Achterste draagarm inspecteren

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Draagarmen bestellen voor uw HYUNDAI COUPE (GK)

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op.