100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI ELANTRA Sedan 1.8 150PK
Bouwjaar 09-2010 - heden

Draagarmen HYUNDAI ELANTRA Sedan (MD, UD) 1.8

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Draagarmen bestellen voor uw HYUNDAI ELANTRA Sedan (MD, UD) 1.8

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOBEDFORDSUZUKIOLDSMOBILE. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De juiste wielstand is erg belangrijk.

Achterste draagarm inspecteren

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, TRW, ABS, Bendix, Jurid, Rofren, Lucas, Zimmermann, ATE, Bosch en Pagid Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.