100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI ELANTRA Sedan 2.0 143PK
Bouwjaar 10-2003 - 07-2006

Draagarmen HYUNDAI ELANTRA Sedan (XD) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw HYUNDAI ELANTRA Sedan (XD) 2.0

Ook voor de stuurdelen geldt dit. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Speling op draagarmrubbers

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Elke HYUNDAI ELANTRA Sedan (XD) heeft een eigen VIN-nummer. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven.

Achterste draagarm inspecteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI.