WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI ELANTRA 2.0 143PK
Bouwjaar 10-2003 - 07-2006

Draagarmen HYUNDAI ELANTRA (XD) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI ELANTRA (XD) 2.0 komen. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm.

Draagarmen bestellen voor uw HYUNDAI ELANTRA (XD)

Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Elke HYUNDAI heeft een eigen VIN-nummer. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper.

Achterste draagarm inspecteren

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIALADADODGERENAULT. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.