100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI GALLOPER I 2.5 TD 85PK
Bouwjaar 08.1991 - 07.1998

Draagarmen HYUNDAI GALLOPER I 2.5 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt..

Draagarmen bestellen voor uw HYUNDAI GALLOPER I 2.5 TD

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Speling op draagarmrubbers

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De juiste wielstand is erg belangrijk.