WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI GALLOPER I 2.5 TD intercooler 95PK
Bouwjaar 08-1991 - 07-1998

Draagarmen HYUNDAI GALLOPER I 2.5 TD intercooler

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI GALLOPER I 2.5 TD intercooler. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTADODGEAUDISSANGYONGIVECO.

Draagarmen bestellen voor uw HYUNDAI GALLOPER I

De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Achterste draagarm inspecteren

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI dealer of de onderdelen passen op uw auto.