WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI GALLOPER I 3.0 V6 141PK
Bouwjaar 08.1991 - 07.1998

Draagarmen HYUNDAI GALLOPER I 3.0 V6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Achterste draagarm inspecteren

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk.

Draagarmen bestellen voor uw HYUNDAI GALLOPER I 3.0 V6

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODADAFLDVMASERATIALFA ROMEO. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI GALLOPER I dealer of de onderdelen passen op uw auto. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Speling op draagarmrubbers

Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI komen. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.