100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI GALLOPER II 2.5 TD 88PK
Bouwjaar 08.1998 - 12.2003

Draagarmen HYUNDAI GALLOPER II (JK-01) 2.5 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Achterste draagarm inspecteren

Je kunt bij ons betalen via MisterCash en AfterPay De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks.

Draagarmen bestellen voor uw HYUNDAI GALLOPER II (JK-01) 2.5 TD

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARULINCOLNLANCIALAND ROVERDAEWOO. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI GALLOPER II (JK-01). Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.

Speling op draagarmrubbers

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. In de fuseekogel zit een conisch deel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd.