WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI SANTA FÉ I 2.0 135PK
Bouwjaar 08-2001 - 03-2006

Draagarmen HYUNDAI SANTA FÉ I (SM) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw HYUNDAI SANTA FÉ I (SM) 2.0

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI SANTA FÉ I (SM), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Chassis-onderdelen verslijten snel.

Speling op draagarmrubbers

Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. In de zomer schuren de draagarmen vaak. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADASEATCHEVROLETOLDSMOBILE.

Achterste draagarm inspecteren

Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS.