100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI TERRACAN 2.9 CRDi 4WD 150PK
Bouwjaar 12-2001 - 12-2006

Draagarmen HYUNDAI TERRACAN (HP) 2.9 CRDi 4WD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen.

Draagarmen bestellen voor uw HYUNDAI TERRACAN (HP) 2.9 CRDi 4WD

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, ABS, Zimmermann, Rofren en Pagid Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI TERRACAN (HP), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Speling op draagarmrubbers

Elke HYUNDAI heeft een eigen VIN-nummer. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. De juiste wielstand is erg belangrijk.