100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI TERRACAN 2.9 CRDi 4WD 163PK
Bouwjaar 11-2003 - 12-2006

Draagarmen HYUNDAI TERRACAN (HP) 2.9 CRDi 4WD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw HYUNDAI TERRACAN (HP) 2.9 CRDi 4WD

Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook.

Achterste draagarm inspecteren

De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI TERRACAN (HP) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Speling op draagarmrubbers

De juiste wielstand is erg belangrijk. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.