WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI TERRACAN 3.5 i V6 4WD 200PK
Bouwjaar 12-2001 - 12-2006

Draagarmen HYUNDAI TERRACAN (HP) 3.5 i V6 4WD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers.

Speling op draagarmrubbers

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI TERRACAN (HP) 3.5 i V6 4WD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke HYUNDAI TERRACAN (HP) heeft een eigen VIN-nummer. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen.

Draagarmen bestellen voor uw HYUNDAI

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.