Draagarmen INFINITI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw INFINITI komen. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website.

Draagarm monteren op een auto

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Bekijk ook alle infiniti draagarmen op RemOnderdelen.nl