100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI QX60 3.5 277 PK
Bouwjaar 08.2013 - tot heden

Draagarmen INFINITI QX60 3.5

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw INFINITI QX60 3.5 past. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm.

Draagarmen bestellen voor uw INFINITI QX60

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw INFINITI.

Speling op draagarmrubbers

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.