Draagarmen ISUZU

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ISUZU. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier.

Draagarm monteren op een auto

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast.

Bekijk ook alle isuzu draagarmen op RemOnderdelen.nl