100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU CAMPO 2.0 4WD 65PK
Bouwjaar 04.1977 - 12.1982

Draagarmen ISUZU CAMPO (KB) 2.0 4WD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Draagarmen monteren op een auto. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ISUZU CAMPO (KB) 2.0 4WD. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Speling op draagarmrubbers

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden.

Draagarmen bestellen voor uw ISUZU CAMPO (KB)

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Elke ISUZU heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen.