WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU CAMPO 2.0 4WD 71PK
Bouwjaar 01-1983 - 03-1988

Draagarmen ISUZU CAMPO (KB) 2.0 4WD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ISUZU CAMPO (KB) 2.0 4WD past. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Elke ISUZU CAMPO (KB) heeft een eigen VIN-nummer.

Achterste draagarm inspecteren

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAMAZDALINCOLNDAEWOO. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Draagarmen bestellen voor uw ISUZU

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm.