100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU CAMPO 2.0 65PK
Bouwjaar 04.1977 - 12.1982

Draagarmen ISUZU CAMPO (KB) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Draagarmen bestellen voor uw ISUZU CAMPO (KB) 2.0

De arm bevat ook fuseekogels. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTPORSCHEDAF. Elke ISUZU CAMPO (KB) heeft een eigen VIN-nummer.

Achterste draagarm inspecteren

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ISUZU. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier.

Speling op draagarmrubbers

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.