100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU CAMPO 2.0 71PK
Bouwjaar 01.1983 - 03.1988

Draagarmen ISUZU CAMPO (KB) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Speling op draagarmrubbers

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck.

Achterste draagarm inspecteren

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Draagarmen bestellen voor uw ISUZU CAMPO (KB) 2.0

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.